Volgens Nederlands OMT-lid Diederik Gommers zijn de COVID-vaccins de deltavariant

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Tijdens een RTL 4-uitzending vorige maand suggereerde Diederik Gommers, lid van het Nederlandse Outbreak Management Team en IC-afdelingshoofd bij het Erasmus MC, dat de COVID-vaccins de deltavariant zijn van het SARS-CoV-2-virus.

“Het is niet de garantie dat als jij nu gevaccineerd bent met de deltavariant dat jij het virus toch niet bij je draagt en toch kunt verspreiden […] je bent niet niet besmettelijk […] het wil niet zeggen als je gevaccineerd bent met de deltavariant dat je niet ziek wordt.”

Na het horen wat Gommers te zeggen had tijdens deze uitzending kan u als kijker enkel concluderen dat de COVID-vaccins medisch gezien eigenlijk weinig of geen nut hebben, dat hun efficiëntie slechts een hype is en dat de bevolking wordt voorgelogen.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.