Lockdowndoden hebben recht op gerechtigheid

Waalse kapster Alysson Jadin stapte op 24-jarige leeftijd uit het leven tijdens de tweede lockdown in het land.
Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Voorlopig blijft het nog altijd stil in de Wetstraat en in Den Haag wanneer politici en regeringen worden gevraagd wanneer en hoe zij hun verantwoordelijkheid zullen opnemen voor de overlijdens die zij hebben veroorzaakt in 2020, door het (hardhandig) doorvoeren van de onnodige en ongrondwettelijke ‘lockdowns.’

Het is ondertussen goed geweten dat de 2 ‘lockdowns’ in België en de ‘lockdown’ in Nederland verantwoordelijk zijn voor, respectievelijk, zo’n 18.000 doden en 9.000 doden.

Het is ook een feit dat statistisch gezien COVID-19 niet heeft gezorgd voor oversterftes in België en Nederland. De oversterftes zijn geheel te wijten aan de ‘lockdowns’ zelf.

Door het implementeren van de ‘lockdowns’ waren ziekenhuizen in beide landen niet langer in staat om patiënten op een normale manier te behandelen. Zorg en behandelingen werden ofwel in beperkte mate verstrekt ofwel geheel uitgesteld voor onbepaalde duur. Dit ging duidelijk ten koste van duizenden mensenlevens.

Ook in zorgcentra voor ouderen werd zorg ofwel in beperkte mate verstrekt ofwel geheel gestopt. Opnieuw ten koste van duizenden mensenlevens.

Naast het de facto stilleggen van het zorgsysteem voor alle anderen ten bate van COVID-patiënten, zorgden de ‘lockdowns’ ook voor een sterke toename in depressies bij de bevolking. Dit had als gevolg dat veel mensen uit het leven stapten omdat hun leven ondraaglijk was geworden.

Honderden bedrijven gingen failliet, duizenden jobs gingen verloren en voor velen werden ook de spanningen in hun gezinsleven te veel.

“31 vrienden en kennissen uit de eventsector zijn onlangs uit het leven gestapt.”- Jef Eagl, Gentse DJ, 20 oktober 2020

Deze duizenden mensen hebben ons verlaten, vaak zonder dat zij daar zelf een keuze in hadden en vaak omdat zij dit als enige uitweg zagen. Maar deze verloren mensenlevens konden wel vermeden worden want de ‘lockdowns’ waren absoluut niet noodzakelijk. Dat weten we op basis van de statistieken van het Nederlandse CBS en het Belgische Statbel.

Ook deze 27.000 mensen hebben nog steeds recht op gerechtigheid want hun leven werd beëindigd door het wanbeleid van de regeringen. Vandaar dat we ook het woord “democide” in de mond mogen nemen.

Gerechtigheid zal enkel geschieden wanneer wij daarvoor zorgen want het is duidelijk dat de regeringen en de politieke partijen dit potje liever afgedekt zien.

Initiatieven zoals de Nederlandse Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 (BPOC 2020) en de Belgische Buitenparlementaire Onderzoekscommissie COVID-19 (BOC-19/CEC-19) kunnen ons daarbij helpen.

Deze werden immers opgericht om de waarheid naarvoor te brengen en om er op toe te zien dat alle verantwoordelijken worden berecht.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.