Aan elke dictatuur kwam een einde. Voor de COVID-dictatuur zal dat niet anders zijn.

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Lezers en donateurs van VNO Nieuws weten ondertussen dat we bij VNO niet zomaar blind meelopen met de massa, ook al staan we daardoor, samen met u, soms een beetje alleen.

Maar zo gaat dat nu aanmaal voor zij die zich bij het verzet vervoegen. Eerst staat u alleen, dan wordt u vervloekt en uiteindelijk kijkt men op naar u omdat u altijd luidop durfde zeggen wat velen, misschien zelfs de meesten, enkel stiekem durfden denken.

Vandaag grijpt de COVID-dictatuur, als een losgeslagen Barabbas, in sneltempo en zonder scrupules om zich heen. De communitaristische EU en de slaafse regeringen van Nederland en België zetten volop in op onderdrukking, censuur, corruptie en democide. Goedgelovige Nederlanders en Belgen nemen daarbij graag deel in een uniek medisch experiment dat wordt verkocht als de sleutel tot voorwaardelijke invrijheidstelling.

Het verzet weet echter beter en neemt met een argusoog notities van de gebeurtenissen om zich heen want de dag komt dat de feiten, de waarheid, wetenschap en gezond verstand opnieuw zullen centraal staan in de samenleving.

De COVID-dictatuur

Vandaag zijn we de toeschouwers die een sneltrein zien afstormen op een betonnen muur die zich geen centimeter zal verplaatsen op het moment van impact.

Hoewel de COVID-dictatuur momenteel lijkt op een periode in ons leven die nooit zal eindigen, met dank aan de reguliere angstpers, is het lot van deze dictatuur reeds verzegeld. Het komt hoe dan ook tot een einde.

Het komt dus neer op geduld hebben, want deze dictatuur, net als alle andere in de geschiedenis, is zelfvernietigend. Het is slechts een kwestie van tijd tot alle listen zijn opgesoupeerd.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.