Tot 75% van de COVID-besmettingen zijn bij mensen die werden gevaccineerd

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Wereldwijd komt een duidelijk beeld naar voor over de inefficiëntie van de COVID-vaccins. Dit hoeft echter niemand te verbazen gezien de ‘vaccins’ experimenteel zijn, waardoor zowel de fabrikanten als de overheidsdiensten die ze moeten keuren onvoldoende kennis hebben over de werking en de bijwerkingen van de ‘vaccins.’

In IJsland is ruim 85% van de bevolking, boven 16 jaar, ondertussen gevaccineerd maar deze groep is wel verantwoordelijk, zo blijkt, voor ruim driekwart van de nieuwe “besmettingen.”

In de Verenigde Staten zijn sinds 15 april 5.800 mensen opnieuw “besmet,” ondanks dat zij werden gevaccineerd. Meer recente cijfers zijn moeilijk te vinden en te verifiëren.

In Israël is ongeveer de helft van de volwassenen die besmet zijn met de Delta-variant volledig gevaccineerd.

In het Verenigd Koninkrijk is bijna de helft van de nieuwe infecties bij mensen die zijn gevaccineerd.

In de meeste gevallen gaat het over gevaccineerde mensen die werden opgenomen in een ziekenhuis voor verder onderzoek of voor behandeling.

Ook moet worden opgemerkt dat een “positieve” PCR-test eigenlijk niets zegt over een ‘besmetting’ of de kans op ziekte. Daarom heeft de Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control and Prevention) eerder laten weten dat het agentschap de PCR-test zal schrappen vanaf 1 januari 2022.

In 1997 verklaarde de uitvinder van PCR, of polymerase chain reaction, Kary Banks Mullis:

Met PCR, als je het ‘goed’ doet kan je vanalles vinden in iedereen […] als je één molecule kan vergroten tot je iets kan meten, wat mogelijk is met PCR, dan zijn er heel weinig moleculen waarvan je er niet minstens in je lichaam hebt. Dit zou kunnen gezien worden als een misbruik [van de PCR-test], door te zeggen dat het [resultaat] veelbetekenend is. […] PCR is gewoon een proces om ‘heel veel’ te maken van ‘iets’. Het zegt je niet dat je ziek bent en het zegt je niet dat je zou ziek worden [van wat je in je lichaam hebt].

Mullis beaamde ook dat virusdeeltjes en levende virussen niet kunnen worden onderscheiden van elkaar door PCR.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.