Amerikaanse CDC: Vanaf 1 januari 2022 wordt de PCR-test niet langer aanvaard als COVID-test

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

RT-PCR (de PCR-test) om SARS-CoV-2 op te sporen was nooit een erkende methode, zo blijkt uit een recent bericht van de Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control and Prevention).

Afgelopen woensdag publiceerde de CDC een bericht op de officiële website van het agentschap gericht aan alle laboratoria in de Verenigde Staten.

“Na 31 december 2021 zal CDC het verzoek aan de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voor autorisatie voor gebruik in noodgevallen (EUA) van de CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, de test voor het eerst geïntroduceerd in februari 2020 alleen voor de detectie van SARS-CoV-2, intrekken. CDC verstrekt deze voorafgaande kennisgeving aan klinische laboratoria om voldoende tijd te hebben om een van de vele door de FDA geautoriseerde alternatieven te selecteren en te implementeren.”

Concreet zegt de CDC hiermee dat de PCR-test enkel werd toegelaten als een noodoplossing.

Deze verklaring sluit aan bij wat de CDC zei in 2020: “definitieve interpretatie van negatieve coronavirus antilichaamtesten is enkel mogelijk voor stalen die werden afgenomen meer dan 21 dagen na aanvang van koorts.

Dit wil zeggen dat stalen en PCR-testen enkel nuttig zijn en enkel wetenschappelijk waardevol zijn indien het personen betreft die koorts hebben (gehad) ten gevolge van SARS-CoV-2 en wanneer hun staal voor een PCR-test werd afgenomen minstens 21 dagen na hun koorts. Alle andere resultaten van PCR-testen zijn wetenschappelijk niet relevant.

Deze verklaringen van de CDC zijn als het ware de sloopkogel doorheen het gehele COVID-narratief want de PCR-test wordt sinds maart 2020 gebruikt als de gouden standaard in België, Nederland en de rest van de wereld.

Bovendien verklaarde de uitvinder van RT-PCR, Kary Mullis, in 1997 dat RT-PCR niet geschikt is om besmettingen vast te stellen.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.