Vandaag is er in Middelkerke de manifestatie “Belgians for Freedom”

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Vandaag is een dag van wereldwijde demonstraties, laat Ezra Armakye weten aan VNO Nieuws.

Ezra is een medeorganisator van de manifestatie Belgians for Freedom, die doorgaat deze middag in het Belgische Middelkerke.

De actie staat voor verbinding,” zegt Ezra. Verbinding met de andere demonstraties vandaag en verbinding tussen de deelnemers die naar Middelkerke komen.

Vooral mensen die het emotional moeilijk hebben met de COVID-dictatuur kunnen op manifestaties als deze even gelijkgestemden opzoeken, schrijft Ezra in zijn email aan de redactie.

“We zijn allen in een tijd aangekomen waar wij in 1 theorie ‘moeten’ geloven want anders krijgen we boetes, sancties of hebben we zelfs kans om gediscrimineerd te worden op de werkvloer en ook in onze eigen omgeving.

Alternatieve oplossingen die wereldwijd door deskundigen worden aangeboden krijgen geen enkele kans. Zo worden ze zelfs ook in een slecht daglicht geplaatst door de massamedia.

Ik ben er ook zeker van dat er met intentie bepaalde info niet wordt toegelaten omdat correcte info ook de geest kan verruimen van de burgers. En een verruimde geest zorgt precies voor storing bij de politici en virologen die alle moeite doen om de angst voor een virus in stand te houden.

Het is het onrecht dat ons wordt aangedaan waarvoor wij hier vandaag staan.”

Ezra organiseert de manifestatie samen met Vecht Voor Vrijheid, De Witte Rozen en Soldiers Of Love.

Ezra maakt er een punt van dat Belgians for Freedom zich beroepen op de grondwet en dat zij de grondwet zullen blijven afdwingen in hun strijd tegen censuur, onderdrukking en het oppressieve wanbeleid van de federale regering.

De organisatoren verwachten zo’n 500 deelnemers op de manifestatie. Belgians for Freedom start om 14:00 op het marktplein van Middelkerke. De manifestatie kan live worden gevolgd via RT Benelux, laat Ezra nog weten.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.