DEMOCIDE: wereldwijd 4 tot 12 miljoen ‘lockdowndoden’ in 2020

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Heel weinig landen houden online dagelijkse of wekelijkse sterftestatistieken bij die enige wetenschappelijke waarde hebben, ook voor het jaar 2020 is dat zo.

Toch is het mogelijk om het aantal doden te schatten dat werd veroorzaakt door de (illegale) lockdowns zelf, opgelegd en afgedwongen door regeringen over de hele wereld – waarvan tientallen hun lockdowns met geweld hebben afgedwongen.

Dit is waarom we kunnen spreken van een wereldwijde democide, omdat miljoenen mensen stierven door regeringen hun brutale onderdrukking in 2020 (en 2021).

Om een ​​realistische schatting te maken van het aantal doden dat rechtstreeks verband houdt met, veroorzaakt werd door, de “lockdowns” (“het opsluiten van gevangenen in hun cellen” – Merriam-Webster woordenboek 2009), kunnen we gebruik maken van de officiële overheidsstatistieken van België, Nederland en het VK.

Houd er rekening mee dat SARS-CoV-2 in bijna elk land ter wereld NIET meer doden heeft veroorzaakt in vergelijking met andere ‘normale’ jaren (PCR-testresultaten hebben GEEN wetenschappelijke waarde in dit geval). De extra doden werden/worden in bijna elk land veroorzaakt door de lockdowns zelf. Vooral de overheidsstatistieken uit België (hieronder) bewijzen dit.

Zoals eerder aangetoond, hebben de 2 “lockdowns” in België meer dan 18.000 doden veroorzaakt. Dit is ongeveer 0,15% van de totale bevolking van het land.

In Nederland deed zich een soortgelijke situatie voor.

Op 15 maart 2020 voerde Kabinet-Rutte de onnodige en onwettige “lockdown” door in Nederland: “Corona-overzicht 15 maart: de dag dat Nederland verder op slot ging” (NOS).

15 maart was de laatste dag van week 11. Vanaf 16 maart begon week 12.

Op onderstaande grafieken van CBS.nl, het Centraal Bureau voor de Statistiek, zien we duidelijk dat net dan de oversterftes sterk toenemen.

Van week 12 (2020) tot week 18 (2020) stierven 29.730 mensen tijdens de lockdown. Van deze sterfgevallen zijn 20.384 sterfgevallen als ‘normale’ sterfgevallen te beschouwen. Dit betekent dat deze sterfgevallen statistisch gezien sowieso zouden hebben plaatsgevonden (416 sterfgevallen per dag).

Voor Nederland betekent dit dat er 9.346 doden zijn gevallen door de lockdown zelf. Dit is 0,05% van de totale bevolking van het land.

Nederland heeft geen tweede lockdown opgelegd en gewelddadig afgedwongen, wat de Belgische regering wel deed.

Wat het voor de Belgische regering nog erger maakt, want in het geval van de 2e lockdown (19 oktober 2020) kunnen we spreken van een democide met voorbedachten rade.

Wanneer we deze statistieken van België en Nederland vergelijken met de gegevens uit het VK, zien we dat de vermelde “38.500 extra sterfgevallen in Engeland” perfect overeenkomen met de 0,05% voor Nederland en de 0,15% voor België. Engeland heeft 55,98 miljoen inwoners. Dus 38.500 extra sterfgevallen is 0,07% van de bevolking. De officiële lockdown-tijdlijn voor het VK komt met die 0,07% PERFECT overeen.

Dit betekent dat we de 0,05% van Nederland als minimale schatting kunnen nemen, ook omdat veel regeringen over de hele wereld hun lockdowns nog gewelddadiger en langer hebben gehandhaafd dan zelfs de Belgische regering deed. Vooral in Azië en Afrika.

0,05% van de wereldbevolking, geschat op 7.766.135.300 op het moment van dit schrijven, betekent 3.883.067 doden veroorzaakt door de lockdowns zelf (veroorzaakt door regeringen).

0,15% van de wereldbevolking betekent 11.649.202 doden veroorzaakt door de lockdowns zelf (veroorzaakt door regeringen).

Dit zijn conservatieve schattingen, het werkelijke aantal doden door lockdowns is waarschijnlijk veel hoger omdat lockdowns ook gevolgen op de lange termijn hebben. Wat al werd toegegeven door o.a. de Britse regering.

Dit is de reden waarom nauwkeurige informatie over lockdowndoden zo moeilijk of helemaal niet te vinden is in overheidsdata. Omdat regeringen over de hele wereld een democide hebben gepleegd.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.