Canadese boksclub weigert leden die werden gevaccineerd met COVID-vaccins

Boksclub Fearless in Ontario
Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Bij boksclub Fearless in Toronto winden ze er geen doekjes om. Zij die een COVID-vaccin hebben gekregen mogen de gym niet meer betreden, zegt het management van de club op hun sociale media-pagina’s.

“Als u dit experimentele vaccin heeft gekregen, houd dan ten minste 28 dagen afstand van biologische mensen… en als u een van de duizenden Canadezen bent die bijwerkingen ervaart, neem dan contact op met ‘VISP’ (Vaccine Injury Support Program),” laat de club weten.

In een ander bericht schrijft het bestuur van de boksclub: “Voor de veiligheid van onze leden, de Fearless Boxing Club zal niet langer mensen aanvaarden die het experimentele Covid-vaccin hebben gekregen. Onze huidige leden, waaronder dokters, verpleegsters, leraren, ouders en vele jongeren, voelen zich veiliger bij het afwachten van meer onderzoek naar de bijwerkingen die momenteel worden ontdekt.

 

 

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.