Pfizer COVID-vaccin en griepvaccins verzwakken het immuunsysteem

 

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Griepvaccins

Dat griepvaccins het immuunsysteem verzwakken is reeds langer geweten. In 2012 publiceerde het Amerikaanse NCBI (National Center for Biotechnology Information) een onderzoek waaruit bleek dat kinderen een “verhoogd risico” hebben op virusinfecties, inclusief coronavirusinfecties, na het toegediend krijgen van een influenzavaccin.

Een griepvaccin op zich is ook helemaal niet zo efficiënt als algemeen wordt aangenomen. Griepvaccins zijn jaarlijks maar in zo’n 50% van de gevallen efficiënt. Vorig jaar was dat amper 45%.

Dit betekent dat bij ruim de helft van de gevaccineerden een griepvaccin geen effect heeft op bescherming. Daarbij komt dus ook het feit dat zo’n vaccin het immuunsysteem verzwakt.

Pfizer COVID-vaccin

Een gelijkaardige situatie doet zich nu ook voor bij de COVID-vaccins, waarvan de mRNA-vaccins officieel worden beschouwd als gentherapieproducten die niet werden goedgekeurd voor gebruik als erkende medicijnen.

Volgens viroloog David L.V. Bauer van het Francis Crick Instituut in Londen, dat rechtstreeks samenwerkt met de Britse overheid voor het onderzoeken en toedienen van COVID-vaccins, verzwakt het Pfizer-vaccin het immuunsysteem (zie video).

Daarbij zorgt het ‘vaccin’ ook voor een veel lager aantal antilichamen bij de gevaccineerde. Het aantal antilichamen kan tot zes maal lager zijn bij gevaccineerden dan bij niet gevaccineerden.

Concreet bestaat er dus wel degelijk een wetenschappelijke basis waarop veel vaccin-sceptici zich beroepen bij het in vraag stellen van de griep- en COVID-vaccins, hun nut en hun efficiëntie.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.