Marc van Ranst: Een verplichte vaccinatie tegen het SARS-CoV-2 virus zou nuttig kunnen zijn in België

Marc van Ranst dient experimenteel “COVD-vaccin” toe bij een kind op 30 juni 2021 in het Antwerpse vaccinatiedorp VacCovid op de site Spoor Oost
Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Op 18 februari 2021 stelde de Chief Health Officer van de West-Australische regering, Dr. Andrew Robertson, dat “SARS-CoV-2 (COVID-19) vaccin[s]” “vergifzijn. Robertson bevestigde zijn stelling in een officieel overheidsdocument getiteld: “AUTHORISATION TO SUPPLY OR ADMINISTER A POISON [SARS-COV-2 (COVID-19) VACCINE] (No. 1) 2021.

Tot op vandaag heeft geen enkele ‘mainstream media’ omroep of krant daarover bericht. Nochtans hebben we het hier over een heel belangrijke (levensbelangrijke), gedocumenteerde en ondertekende verklaring van een overheidsvertegenwoordiger.

Misschien is het de mainstream media hun fout dat Marc van Ranst daar ook nog niets heeft over gezegd, of getweet.

Wat van Ranst wél reeds heeft gezegd, in een tweet, is dit: “Een verplichte vaccinatie tegen het SARS-CoV-2 virus zou ook in ons land nuttig kunnen zijn.

Dus, laat me dit alles goed begrijpen. Volgens bepaalde bronnen heeft van Ranst ondertussen meer dan 270 peer reviewed artikels geschreven als virus en vaccin “expert.”

De man heeft connecties en belangen in de wereld van ‘big pharma’ en volgt alles over COVID-19 op de voet. Ondanks dit alles is hij blijkbaar (of zogezegd) niet op de hoogte van Dr. Andrew Robertson zijn verklaring?

Eerlijk gezegd. Daar geloof ik niets van. Wat is de kans dat van Ranst in al die tijd nog nooit Robertson zijn verklaring is tegengekomen? Die kans is nagenoeg onbestaande. Immers, als zelfverklaarde “expert” MOET van Ranst die verklaring al meerdere keren hebben gezien en gelezen. Hij is dat de overheid en de bevolking verschuldigd.

Trouwens, ik heb van Ranst persoonlijk reeds op de hoogte gebracht over dit overheidsdocument, via een persoonlijk Twitter-bericht. Waarna hij mij op Twitter blokkeerde.

Vorige maand kon men van Ranst tegen het lijf lopen in het Antwerpse vaccinatiedorp VacCovid op de site Spoor Oost, waar hij “COVID-vaccins” toediende bij kinderen.

Concreet diende de man dus “vergif” toe. Weten de ouders van die kinderen dat? Weten zij dat van Ranst “vergif” heeft ingespoten in de lichamen van hun kinderen?

Bovendien, zoals onderzoek door de Belgische Buitenparlementaire Onderzoekscommissie BOC-19 heeft aangetoond, hebben deze “vaccins” een negatieve invloed op voornamelijk het zenuwstelsel van meisjes en vrouwen. Data van het EMA, het Europees Geneesmiddelenbureau, tonen dit duidelijk aan.

Eerder, in Nijvel, overleed 10% van de bewoners in het woonzorgcentrum Nos Tayons na het toegediend krijgen van “COVID-vaccins,” die zogezegd veilig en efficiënt zijn. Meer dan één artikel werd daar waarschijnlijk niet aan besteed door de pers en de overheid.

Op basis van verklaringen door Moderna weten we ondertussen ook dat de mRNA-vaccins experimenteel zijn:

“Volgens Moderna is geen enkel mRNA-product, waarbij mRNA het primaire, actieve ingrediënt is, goedgekeurd. Ook bestaat er geen controlestandaard waartegen mRNA-producten worden gecontroleerd.

Met andere woorden. Overheidsdiensten die geneesmiddelen moeten goed- of afkeuren weten niet precies hoe zij zo’n producten moeten controleren. Vandaar dat er geen mRNA-producten officieel zijn goedgekeurd.

Concreet spreken we met mRNA-producten dus over producten die in een experimentele fase zitten.

Het is dus correct om te stellen dat COVID-mRNA-vaccins experimenteel zijn.” BOC-19, 1 juli 2021

Waarom we zo’n gevaarlijke “vaccins” verplicht zouden moeten maken? Dat weet ik niet. Tenzij we het over het geld hebben, miljarden euro’s, die de vaccinfabrikanten hiermee momenteel verdienen.

Ten slotte. Op 22 september 2020 publiceerde de New York Times een artikel waarin Peter Doshi en Eric Topol de efficiëntie van deze “vaccins” in vraag stelden.

Volgens Doshi en Topol zouden de “vaccins” niet zorgen voor minder ziekenhuisopnames en zouden zij ook enkel maar milde infecties bestrijden (Waardoor de vaccins zelf dus zorgen voor een voortdurende “pandemie,” wat de fabrikanten natuurlijk perfect uitkomt. Alsof het de bedoeling is, lijkt het me.).

Volgens een ander artikel, van 6 april 2021 in The Telegraph, zouden zij die gevaccineerd zijn zorgen voor meer COVID-gevallen.

Waar zijn we mee bezig, Marc van Ranst?

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.